Ευκαιρίες Καριέρας


Στη Evochem A.E.  αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι «Το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας».

Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, στις ηθικές αξίες και στην εμπιστοσύνη στη διοίκηση και τους συνεργάτες μας. Η καινοτομία και η αποτελεσματικότητα αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στη δουλειά μας. Ο καθένας μας συμβάλλει στην επιτυχία της εταιρείας.

Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να ενεργούν και να αποφασίζουν ελεύθερα. Να τολμούν, να σκέπτονται και να ενεργούν διαφορετικά.  Να είναι ανοιχτοί, να ακούν ενεργά, να επικοινωνούν και να αναγνωρίζουν την ανάγκη για αλλαγή. Ενθαρρύνουμε τον ενθουσιασμό και τη φιλότιμη δέσμευση στην εργασία τους. Ξέρουμε ότι η ικανοποίηση των ανθρώπων μας στο εργασιακό τους περιβάλλον αποτελεί κλειδί για την επιτυχία της εταιρείας μας.

Πιστεύουμε ότι κάθε επιτυχημένη επιχείρηση απαιτεί επικέντρωση στον πελάτη, δέσμευση στην ποιότητα, υψηλή απόδοση και προσανατολισμό στην επίτευξη αποτελεσμάτων. Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του ανθρώπων μας δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον που υποστηρίζει τη διαχείριση των αυξανόμενων απαιτήσεων της εργασίας τους. Οι άνθρωποι μας αναγνωρίζουν τη σημασία που έχει για την εταιρεία  ο ικανοποιημένος πελάτης και η επίτευξη αποτελεσμάτων ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που μπορεί να αντιμετωπίσουν.

Υποστηρίζουμε το ομαδικό πνεύμα, την ανοικτή επικοινωνία και τη συμμετοχή της ομάδας στην ευθύνη.  Μοιραζόμαστε την επιτυχία μας που προέρχεται από τα αποτελέσματα ομαδικής εργασίας που ενεργεί με ενθουσιασμό για ένα κοινό στόχο. Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που αναγνωρίζει τα προσωπικά και ομαδικά επιτεύγματα.

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας της Evochem A.E.  στείλτε μας το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
210.5590155
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00 - 16:00
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στη λίστα μας