Άνθρωπος & Κοινωνία


Στην  EVOCHEM A.E. αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι «Το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας».

Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, στις ηθικές αξίες και στην εμπιστοσύνη στη διοίκηση και τους συνεργάτες μας. Η καινοτομία και η αποτελεσματικότητα αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στη δουλειά μας. Ο καθένας μας συμβάλλει στην επιτυχία της εταιρείας.

Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να ενεργούν και να αποφασίζουν ελεύθερα. Να τολμούν, να σκέπτονται και να ενεργούν διαφορετικά.  Να είναι ανοιχτοί, να ακούνε ενεργά, να επικοινωνούν και να αναγνωρίζουν την ανάγκη για αλλαγή. Ενθαρρύνουμε τον ενθουσιασμό και τη φιλότιμη δέσμευση στην εργασία τους. Ξέρουμε ότι η ικανοποίηση των ανθρώπων μας στο εργασιακό τους περιβάλλον αποτελεί κλειδί για την επιτυχία της εταιρείας μας.

Γνωρίζουμε ότι κάθε επιτυχημένη επιχείρηση απαιτεί ποιοτικά πρότυπα, υψηλή απόδοση και προσανατολισμό στην επίτευξη αποτελεσμάτων. Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του ανθρώπων μας δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον που υποστηρίζει τη διαχείριση των αυξανόμενων απαιτήσεων της εργασίας τους. Οι άνθρωποι μας αναγνωρίζουν τη σημασία που έχουν στην εργασία τους οι προθεσμίες, ο προϋπολογισμός και η επίτευξη αποτελεσμάτων ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που μπορεί να αντιμετωπίσουν.

Υποστηρίζουμε το ομαδικό πνεύμα, την ανοικτή επικοινωνία και τη συμμετοχή της ομάδας στην ευθύνη.  Μοιραζόμαστε την επιτυχία μας που προέρχεται από τα αποτελέσματα ομαδικής εργασίας που ενεργεί με ενθουσιασμό για ένα κοινό στόχο. Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που αναγνωρίζει τα προσωπικά και ομαδικά επιτεύγματα. 

Κοινωνική Συμβολή


Η EVOCHEM A.E. συμβάλλει με οικονομικά και υλικά μέσα στην ενίσχυση ατόμων με ανάγκες και κοινωνικών φορέων, υποστηρίζοντας το πολύτιμο έργο τους. Σε ειδικές περιπτώσεις αναλαμβάνει επισκευές σε κτιριακές εγκαταστάσεις υποβαθμισμένων κατοικιών ανθρώπων με χαμηλά εισοδήματα και ειδικές ανάγκες.

Η EVOCHEM A.E. ακολουθεί ουσιαστική πολιτική ανάπτυξης συνεργασιών με υψηλή προστιθέμενη αξία σε κάθε κέντρο κόστους, είτε πρόκειται για Α’ ύλες, γενικές προμήθειες, συντηρήσεις κλπ. Επιλέγει «Ελληνικά» ακόμη και με μεγαλύτερο κόστος ή με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Η EVOCHEM A.E. προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμβάλλει στην ανάπτυξη των θέσεων εργασίας, αξιοποιώντας νέους και παλαιούς εργαζόμενους, προσφέροντας ίσως από τα πλέον σημαντικά εργαλεία ζωής, την ίδια την δουλειά. Μέσα στην δύσκολη αυτή εποχή η εταιρεία έχει αυξήσει σχεδόν κατά 50% τις θέσεις εργασίας.

Η EVOCHEM A.E. υποστηρίζει το έργο του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, ο οποίος με την εμβέλεια του από Καναδά μέχρι Αυστραλία και σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει ψυχωφελές έργο μοναδικής  πνευματικής ποιότητας, σε ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από οικονομική δυσπραγία και άλλα προσωπικά προβλήματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
210.5590155
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00 - 16:00
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στη λίστα μας