Δραστηριότητα


H EVOCHEM Α.Ε. αποτελεί την νέα επωνυμία της U DISTRIBUTION Α.Ε., εταιρείας παραγωγής και διανομής των εξειδικευμένων χημικών προϊόντων MERCOLA, SWAN, MINOS και PGP που απευθύνονται στον κατασκευαστικό κλάδο και στην αγορά ιδιοκατασκευών DIY.

H νέα επωνυμία, EVOCHEM Α.Ε., τέθηκε σε ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου 2016.

Δελτίο τύπου, 23 Νοεμβρίου 2016 (PDF)

H EVOCHEM Α.Ε. έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία υλικών συγκόλλησης, σφράγισης και μόνωσης, χρωμάτων και υλικών κάλυψης, υλικών προστασίας και συντήρησης ξύλου καθώς και χημικών για την προστασία και συντήρηση κτιρίων και τεχνικών κατασκευών. Επιπλέον, στη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνονται spray βαφής και τεχνικών εφαρμογών, καθαριστικά και εξειδικευμένα χημικά προϊόντα.

H EVOCHEM Α.Ε. είναι μια ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση με αφοσίωση στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη και στόχο τη παραγωγή και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τους πελάτες και συνεργάτες της, αξίες που εδραιώνουν τη μοντέρνα φιλοσοφία της εταιρείας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην υιοθέτηση οικολογικών μεθόδων παραγωγής και στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων υψηλής χρησιμότητας που θα είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή και με τη καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η εταιρεία επενδύει στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της ενισχύοντας την παρουσία της σε Ελλάδα και Κύπρο και διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο πωλήσεων της εξάγοντας, μέχρι σήμερα, τα προϊόντα της σε περισσότερες από 10 χώρες του εξωτερικού.

H EVOCHEM Α.Ε., ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της Παγκόσμιας αγοράς, προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στους επαγγελματίες του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου καθώς και στους καταναλωτές που επιθυμούν προϊόντα επαγγελματικών προδιαγραφών για τις DIY εφαρμογές τους. Ακόμη, ικανοποιεί τις ανάγκες των Βιομηχανιών επεξεργασίας ξύλου, χαρτιού, συσκευασίας και συναρμολόγησης προσφέροντας σε αυτές βιομηχανικά συγκολλητικά υλικά και χημικά υψηλής ποιότητας.

Το κλειδί της επιτυχίας της εταιρείας εντοπίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Η EVOCHEM Α.Ε. επενδύει στη βελτίωση της απόδοσης, του περιβάλλοντος εργασίας, στην ανάπτυξη και βελτίωση των διαδικασιών, των εγκαταστάσεων, του μηχανολογικού εξοπλισμού και των πληροφοριακών της συστημάτων, ενέργειες που την καθιστούν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της.

Η EVOCHEM Α.Ε. είναι προσανατολισμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών υψηλής ενεργειακής απόδοσης, φιλικών προς το περιβάλλον και τον χρήστη. Με σημαντικές πωλήσεις προϊόντων συγκόλλησης και σφράγισης, spay και υλικών κάλυψης τόσο σε επαγγελματίες του βιομηχανικού και κατασκευαστικού κλάδου όσο και σε DIY χρήστες, η EVOCHEM Α.Ε. έχει καθιερώσει μια ολοκληρωμένη γκάμα νέων, πιο έξυπνων και αποδοτικών προϊόντων με τα brands της MERCOLA, SWAN, MINOS και PGP.

Οι κορυφαίες μάρκες μας


mercola

Με παρουσία στο χώρο από το 1960 και σε συνεργασία με βιομηχανίες χημικών της Ελλάδας και του εξωτερικού, η MERCOLA Α.Ε. ανέπτυξε ένα ευρύ τεχνολογικό υπόβαθρο και ισχυρή πελατειακή βάση στον βιομηχανικό κλάδο εξυπηρετώντας τις ανάγκες, μεταξύ άλλων, των βιομηχανιών επεξεργασίας ξύλου και χαρτιού, των αυτοκινητοβιομηχανιών και βιοτεχνιών για εξειδικευμένα υλικά συγκόλλησης. Η δυναμική αυτή της εταιρείας προσέλκυσε στη συνέχεια το ενδιαφέρον για συνεργασία κορυφαίων πολυεθνικών εταιρειών.

Στα μέσα της δεκαετίας του 90’ αντιμετωπίζοντας την ταχεία αποβιομηχανοποίηση της χώρας η MERCOLA Α.Ε. επαναπροσδιορίζει τη στρατηγική της και μετατοπίζει το βάρος του ενδιαφέροντος της στον κατασκευαστικό κλάδο και στην αγορά των καταναλωτών διαμορφώνοντας έτσι, τη νέα εταιρική της ταυτότητα.  Για την επίτευξη του στόχου αυτού, καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να ενδυναμώσει τη παρουσία της στον μεγάλο αριθμό καταστημάτων χρωματοπωλείων – σιδηρικών και να ενισχύσει τη θέση της στις αλυσίδες λιανικής και κατασκευών DIY όπως τα Leroy Merlin. Αυτή η πελατοκεντρική προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα την βελτίωση της ήδη υπάρχουσας γκάμας των προϊόντων της αλλά και την άμεση ανάπτυξη νέων προϊοντικών κατηγοριών που ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις της αγοράς.

swan paints

Τα χρώματα SWAN, γνωστά στην αγορά ως τα χρώματα με την "καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής", προσφέρουν εγγυημένα την καλύτερη ποιότητα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή τόσο στο βιομηχανικό κλάδο όσο και στην αγορά DIY. Αποφεύγοντας το κόστος διαφήμισης, τα χρώματα SWAN έγιναν γρήγορα γνωστά από στόμα σε στόμα, γεγονός που συνέβαλε στην ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων SWAN με νέα εξειδικευμένα αλλά και DIY προϊόντα.

minos

Το 1968 ιδρύεται η πρώτη ελληνική βιομηχανία παραγωγής spray με την ιστορικής σημασίας για την ελληνική αγορά επωνυμία, MINOS. Έκτοτε, το όνομα MINOS αποτελεί συνώνυμο του spray και της ευκολίας και πρακτικότητας που αυτό προσφέρει. Τα MINOS spray, αναγνωρίσιμα τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους DIY χρήστες, βασίζουν τη διαχρονικότητα και την πολυετή επιτυχία τους στην "εξαιρετική ποιότητα με ένα μόνο πέρασμα" και στην ευρεία προιοντική γκάμα. Παράλληλα με τα spray βαφής, η γκάμα των MINOS spray εμπλουτίζεται συνεχώς με την ανάπτυξη spray τεχνικών εφαρμογών, προσφέροντας ένα εύρος λύσεων στις περιπτώσεις εκείνες όπου κάθε άλλη μέθοδος εφαρμογής θα ήταν αδύνατη.

pgp

Εδώ και 40 χρόνια, τα αμερικάνικης τεχνολογίας προϊόντα PGP παράγονται και διανέμονται στην ελληνική αγορά. Με κύρια πηγή επιτυχίας το ιδιαίτερα καινοτόμο προϊόν PGP DRYPROOF αλλά και με τα υπόλοιπα προϊόντα που συμπληρώνουν τη γκάμα, τα προϊόντα PGP ικανοποιούν, όλα αυτά τα χρόνια, τις ανάγκες της πιο απαιτητικής αγοράς για μόνωση και στεγάνωση, παρέχοντας πραγματικά αξιόπιστες λύσεις για την αντιμετώπιση της υγρασίας που εντοπίζεται σε κατασκευές. Έχοντας ως αρχικό αντικείμενο την ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων για την καταπολέμηση της υγρασίας σε υπόγειες κατασκευές, η PGP διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της καλύπτοντας πλέον κάθε καταναλωτική ανάγκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
210.5590155
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00 - 16:00
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στη λίστα μας